Op zoek naar axa slot?

axa slot
Slotentest Fietsersbond.
Ook vastklikken van de pen in het slot gaat makkelijk. De Axa Defender kwam als beste uit de ringslotentest. TestKees: De verschillen zijn zeer klein. Dus bij het kopen van een nieuwe fiets niet echt een punt om op te letten.
Cilinderslot
AXA Slot Kopen? Gratis verzending binnen 24 uur.
Voor dat men een slot kan gaan aanschaffen moeten er een aantal dingen duidelijk zijn. Het AXA defender slot is een van de beste sloten die er is: Bekijk hem nu en profiteer van gratis verzending! Verschillende soorten AXA sloten.
slotenmaker prijzen
Axa slot set Axa Solid Plus PI 150.
AXA Solid Plus.: De AXA Solid Plus is een hoogwaardig frameslot met extra brede opening en de mogelijkheid een plug-in kabel of ketting in de zijkant van het slot te steken en zo uw fiets aan een vast object te verbinden.
fietssleutel kwijt
Stichting ART Blijf dieven een stap voor.
Een slot met een ART goedkeuring is te allen tijde voorzien van een label/opdruk op het slot met hierop afgebeeld het ART logo, het aantal sterren voor de categorie aanduiding en het viercijferige goedkeurnummer. Indien dit goedkeurnummer dan voorkomt is de lijst met goedgekeurde sloten, betreft het een slot met ART goedkeuring.
AXA Fietssloten Fietsenwinkel.nl.
Waar de rest van de markt weinig innoveert doet AXA dit wel. Voorbeelden hiervan zijn het AXA slot defender en de AXA victory. Twijfel je tussen welke beveiliging je moet kiezen voor je fiets? Speel dan op safe en ga voor een fietsslot van AXA.
AXA ijzersterk slot.
Het slot is 140 cm lang en verkrijgbaar in het zwart/champagne en zwart/blauw. Ketting van gehard staal. Met het AXA Ijzersterk insteekslot kun je, icm een AXA defender ringslot, jouw e-bike aan een object bevestigen. Het insteekslot is 140 cm lang, en heeft een zwarte hoes.
AXA Fietsslot.nl.
Al sinds de jaren 40 voert AXA het bekende ringslot. Dit slot markeert de start van het ruime assortiment fiets componenten zoals die nu bestaat. AXA produceert alle sloten onder eigen beheer in Nederland, Frankrijk en Polen en wordt gezien als een A-merk van een kwaliteitsfabikant.
AXA slot Bikeshop Amersfoort.
Ook mogelijk met Axa slot met Diefstal Preventie Chip DPC. Handig en voordelig voor als u de fiets wilt verzekeren. De vouwfiets is af fabriek niet uitgerust met een slot, of slot mogelijkheid, en zonder goedgekeurd slot is de fiets niet te verzekeren.

Contacteer ons