Resultaten voor nemef cilinder

nemef cilinder
Cilinder Nemef NF3 SKG met securitycard, hotel-gevarenfunctie, anti-slag of klop, zeer zware antiboor en trek beveiliging. SKG veiligheidssloten, cilinders, beslag, raamsluitingen bij Slotenshop.nl de
Zie in deze video hoe de afmeting van een cilinder bepaald wordt. Spec Nemef NF3.pdf. Bestanden bij bestelling.: Uploaden securitycard NF3 Nemef. Selecteer een bestand. Afmetingen of 30/30 sets Nemef NF3 cilinder SKG.: Nemef 132/9 dubbele profielcilinder 30/30. Nemef 132/9 dubbele profielcilinder 30/45 2295.,
deursloten
Nemef cilinder 91260.
Nemef knopcilinder 115/9. Nemef cilinder enkel 95239. Diverse producten Nemef voor binnendeuren. Nemef cilinder 91260. De Nemef 91260 profielcilinder is gemaakt van messing mat vernikkeld materiaal en is zeer geschikt voor deuren met een dikte tussen de 38 en 42 mm.
Cilinderslot
KARWEI Cilinderslot kopen?
MC cilinder met kerntrekbeveiliging SKG3 32/32. NEMEF cilinder met kerntrekbeveiliging en keersleutel SKG3 61 mm. NEMEF cilinder 30/30 gelijksluitend 2 stuks. MC veiligheidscilinder SKG2 30/30 2 stuks. MC cilinder met kerntrekbeveiliging gelijksluitend SKG3 32/32 3 stuks. NEMEF halve cilinder 40 mm.
Cilinderslot
Nemef cilinder kopen? Profielcilinder.nl.
De cilindersloten met SKG zijn niet alleen bestemd tegen het uitboren van de cilinder, maar is ook beschermd tegen het eruit trekken van de cilinder door middel van kerntrek-beveiliging. Cilinderslot Nemef halve cilinder NF3 SKG3. Het eerste Nemef cilinderslot is een Nemef NF3, een halve cilinder.
Nemef NF3 cilinder met kerntrekbeveiliging 4x SKG Veiligheids-sloten.nl.
Nemef NF3 cilinder met kerntrekbeveiliging 4x SKG. De Nemef NF3 anti kerntrek cilinder is een waardige veiligheidscilinder voor uw buitendeur. De cilinder is voorzien van kerntrekbeveiliging en is daarnaast ook bestand tegen andere populaire inbraakmethodes zoals de klopsleutel methode, lockpicken en doorboren.
Nemef Cilinderslot Gelijksluitend SKG 3 Set 3 stuks.
Er is sprake van een beschermd profiel en een groot voordeel van deze veiligheidscilinders is dat er sprake is van kerntrekbeveiliging. Ook beschikt de Nemef Cilinderslot Gelijksluitend SKG 3 Set 3 stuks over een gevarenfunctie. Dat betekent dat de cilinder wel functioneert als er aan de binnenkant bijvoorbeeld al een sleutel zit.
Nemef NF3 cilinder met kerntrekbeveiliging nabestellen Veiligheids-sloten.nl.
Nemef NF3 cilinder met kerntrekbeveiliging nabestellen. De Nemef NF3 anti kerntrek cilinder is een waardige veiligheidscilinder voor uw buitendeur. De cilinder is voorzien van kerntrekbeveiliging en is daarnaast ook bestand tegen andere populaire inbraakmethodes zoals de klopsleutel methode, lockpicken en doorboren.
Nemef veiligheidscilinders.
Nemef veiligheidsknopcilinder 116/9. De Nemef veiligheidscilinder 116/9 is voorzien van SKG en is aan één zijde voorzien van een knopbediening. De Nemef knopcilinder is bestand tegen de zogenaamde aftastmethode die het manipuleren van de cilinder voorkomt. Nemef veiligheidscilinder enkel 106/9.

Contacteer ons