Resultaten voor sleutel

sleutel
Sleutel vast in het slot.
Hebt u zich buitengesloten, is er bij u ingebroken of is uw sleutel afgebroken in het slot? Onze gespecialiseerde slotenmakers zijn binnen 20 minuten aanwezig om uw problemen met het slot te op te lossen. Slotenmaker Tolhuis werkt snel en vakkundig.
Sleutel slot Wikipedia.
Ook kan een dergelijk slot door middel van een pasje worden ontgrendeld. In de christelijke iconografie is de sleutel het attribuut van Petrus. In het volksgeloof was de sleutel een voorwerp waarop ziektes konden worden afgedragen door deze in de palm van de hand te houden.
axa lening
sleutel WikiWoordenboek.
In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd sleutel herkend door. van de Nederlanders. van de Vlamingen. Sleutel slot, sleutel voor sloten, op Wikipedia. Sleutel gereedschap, sleutel voor moeren, op Wikipedia. Sleutel cryptografie, sleutel voor geheimschrift, op Wikipedia.
gps tracker
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: sleutel. sl eu tel de; m; meervoud: sleutels 1 werktuig dat door omdraaiing iets opent of sluit 2 werktuig dat op een sleutel lijkt: Engelse sleutel soort tang om de moeren van schroeven los en vast te draaien 3 dat waardoor je iets in je bezit kunt krijgen, iets kunt ontcijferen: de sleutel van een geheimschrift; de sleutel tot de oplossing 4 muziek teken op een lijn voor aan de notenbalk dat de naam van de op die lijn geplaatste noten bepaalt: c-sleutel, f-sleutel, g-sleutel sl eu telen sleutelde, heeft gesleuteld 1 technische karweitjes opknappen: sleutelen aan een auto.
ford f150
De Sleutel Al het nieuws uit Oss.
5 dagen geleden Door Elfi van den Brandt. Zondag laatste keer Mickey The Pig 5 dagen geleden. 5 dagen geleden Komende zondag 1 juli zal de laatste dag zijn dat het metersgrote, opblaasbare varken Mickey The Pig van kunstenaar Florentijn.
Slotenmaker
Cafe de Sleutel.
Er is altijd een vegetarisch alternatief. Voor uw verjaardag, personeelsfeest of promotieborrel bent u ook van harte welkom in de Sleutel. Zo is de Soci√ęteit links van het caf√© af te huren tot zo'n' 80 personen en de Groote Sleutel op de 1e verdieping tot 150 personen.
Slotenmaker
Sleutels en naamplaatjes Rochdale.
Bij Rochdale kunt u alleen sleutels van de algemene toegangsdeur bestellen. Hiervoor hebben wij het merk en nummer van de sleutel nodig. De prijs van een sleutel is afhankelijk van het type slot en kan oplopen tot meer dan 50.
lineair programmeren
Sleutel 20 definities Encyclo.
cryptografie De sleutel is bij encryptie de set van gegevens die zijn gebruikt om een boodschap te versleutelen, en-of de set van gegevens die nodig zijn om een versleutelde boodschap te ontcijferen. Een cryptografische sleutel was vroeger vaak een codeboek samen met instructies hoe dit kon worden toegepast.
programmeren
Sleutel Wikipedia.
Een sleutel om organismen op naam te brengen, zie determinatie. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Sleutel of met Sleutel in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Sleutel inzichtelijk te maken.
airbnb amsterdam

Contacteer ons