Resultaten voor skg

skg
Stichting Kinderopvang Gorinchem: Home.
Modderdag 29 juni. In het nieuwe schooljaar zal SKG ook BSO aanbieden op de Anne Frankschool. Wij zijn Stichting Kindercentra Gorinchem. Kinderen van 0 tot 13 jaar zijn van harte welkom om bij ons te spelen, te ondernemen en vooral met plezier te leren.
slotenmaker amsterdam nieuw west
SKG keurmerk Veiligheids-sloten.nl.
Tegenwoordig zijn de meest gebruikte cilinders SKG, deze zijn niet bestand tegen kerntrekken, een zeer populaire inbraakmethode. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen PKVW adviseert om kerntrekbeveiligde cilinders met beveiligingsklasse SKG en/of kerntrek beslag te plaatsen met een minimale uittrekkracht van 15Kn.
Cilinderslot
SKG test hang en sluitwerk op sterkte en duurzaamheid.
Het Politiekeurmerk Veilig Wonen gaat uit, waar het hang en sluitwerk betreft, van de kwalificaties van SKG. Op de productenlijst van het Politiekeurmerk vind je alle goedgekeurde producten met daarbij de kwalificaties en toegestane toepassingen. Kijk hier voor de volledige lijst.
cilinder
Producten van Nemef zijn voorzien van het SKG keurmerk.
Nemef producten die bewezen inbraakwerend zijn, worden door SKG getest en gecertificeerd en moeten vervolgens onuitwisbaar voorzien worden van het SKG huisje met de sterren. SKG sloten zijn ingedeeld in de verschillende categorieën. De sterren geven de mate van inbraakwerendheid aan.
boxkleed met sterren
SKG: dé financier voor kerkelijk Nederland Advertorial RD.nl.
Met SKG Cash worden deze twee groepen bij elkaar gebracht. Gemeenteleden kunnen op een makkelijke manier giften en toezeggingen doen of collectebonnen bestellen met behulp van de kerkelijke webwinkel SKG Collect. Deze maakt gebruik van de bekende betaalsystemen iDEAL en incasso.
Stichting Kwaliteit Gevelbouw Wikipedia.
Daarnaast voert SKG ook het zogenaamde SKG KOMO merk voor metalen en kunststof ramen, deuren, puien en ventilatieroosters. Ook is SKG actief op het gebied van brandwerendheid, verlijming, ISO 9001 en de VCA-lijst. Het SKG is geaccrediteerd bij de Nederlandse Raad voor Accreditatie RvA op drie gebieden: laboratorium, productcertificatie en certificatie van managementsystemen.
SKG Lockpicking Universiteit.
Stichting Kwaliteit Gevelbouw, afgekort als SKG, is een firma die voornamelijk de sterkte en duurzaamheid van hang-en sluitwerk test. Het keurmerk van sterren kan verkregen worden wanneer het hang-en sluitwerk voldoende inbraakwerend is. De hoeveelheid sterren is evenredig gelijk aan de inbraakwerendheid van het product.
SKGIKOB Kwaliteitsborging voor de bouw en vastgoedbranche.
Wijziging Algemene Voorwaarden Reglement voor attestering, certificatie en inspectie. 23.02.2018 Per 1 januari 2018 zijn de gewijzigde Algemene Voorwaarden van SKG-IKOB Certificatie BV en het Reglement voor Attestering Certificatie en Inspectie van SKG-IKOB certificatie BV /SKW Certificatie van kracht geworden.

Contacteer ons